Tak, to już 5 lat pokazuję Wam co pojawia się na naszym kuchennym stole :)
Zaczęłam, jak przystało na 14 lutego, w walentynkowym stylu, placuszkami ryżowymi podanymi z serduszkami z konfitury wiśniowej.
Zaczęłam, jak przystało na 14 lutego, w walentynkowym stylu, placuszkami ryżowymi podanymi z serduszkami z konfitury wiśniowej.
I tak się zastanawiam, czy nie zrobić
powtórki na dzisiejszy obiad, zwłaszcza, że właśnie przeczytałam, że
placuszki bardzo smakowały 1,5 rocznemu synkowi, a za kilka dni mój
młodszy synek skończy rok, wiec pewnie też by mu zasmakowały ;)
Podsumowań robić nie będę, bo nie lubię,
ale powiem Wam, że cieszę się z tego, że odważyłam się założyć ten
blog. Dobrze pamiętam obawy, czy ktoś w ogóle tutaj zajrzy...
Dziś dziękuję Wam, czytelnikom i wszystkim korzystającym z przepisów za to że jesteście, za to, że zostawiacie komentarze i oczywiście proszę o więcej. Lubię wiedzieć, że to co robię, przydaje się innym i może być dla nich inspiracją, no i przede wszystkim że smakuje (albo i nie) :*
Na koniec życzę sobie, żeby nie brakło i energii, chęci i pomysłów na dalsze co najmniej 5 lat, a Wam życzę przyjemnie spędzonego walentynkowego wieczoru!
Dziś dziękuję Wam, czytelnikom i wszystkim korzystającym z przepisów za to że jesteście, za to, że zostawiacie komentarze i oczywiście proszę o więcej. Lubię wiedzieć, że to co robię, przydaje się innym i może być dla nich inspiracją, no i przede wszystkim że smakuje (albo i nie) :*
Na koniec życzę sobie, żeby nie brakło i energii, chęci i pomysłów na dalsze co najmniej 5 lat, a Wam życzę przyjemnie spędzonego walentynkowego wieczoru!
OdpowiedzUsuńjolantaszyndlarewicz
2013/02/14 10:48:57
Kochana oj 5 lat to nie przelewki:) ....życzę wielu wspaniałych inspiracji, cudownych smaków i kolejnych lat blogowania:)
PS. Mi jutro 3 latka stukną:)
izaa_a
2013/02/14 11:04:12
Gratulacje to szmat czasu ja tez w lipcu bede miałam 5 lat. Życze Ci mnóstwo fantastycznych inspiracji na dalsze 50 lat ;)))
Gość: Asia, *.dynamic.chello.pl
2013/02/14 11:59:20
Musze przyznać, że jak znalazłam ten blog relatywnie niedawno (tak dlugo jak już w MOJEJ kuchni rządy obrałam zaczęłam szukać mnóstwo przepisów, a blogi zdecydowanie odpowiadają mi najbardziej) tak wczoraj przejrzałam ostatnie, najdawniejsze przepisy, skrupulatnie segregując znalezione skarby we wlasnym katalogu zakladek. Skoro to taka okazja - to powiem, że bardzo podobają mi się Twoje wybory przepisów i większość została raczej zapisana na później niż odrzucona :)
Oby tak dalej!
blanc-rose
2013/02/14 12:26:23
Gratulacje! I kolejnych 5 lat (co najmniej... ;) ). Uwielbiam Twoje przepisy, szczególnie te wytrawne :)
dogsonx
2013/02/14 13:05:18
Gratuluję długiego stażu :)
majanaboxing
2013/02/14 13:18:34
Edysiu, wszystkiego najlepszego ! Wspaniała rocznica ! :)
A ten ziemniaczek jaki uroczy. Pozdrawiam serdecznie :)
yenulek
2013/02/14 13:20:52
wszystkiego najlepszego urodzinowego:) już niejedno przyjęcie zachwyciło dzięki Twoim przepisom :)
wiosenka27
2013/02/14 14:56:22
Wszystkiego najlepszego. I kolejnych cudownych rocznic:)
Gość: pollyzeczki, *.dynamic.chello.pl
2013/02/14 19:07:03
100lat blogowania :)
nashelly
2013/02/14 20:29:00
Wszystkiego naj, najlepszego - kolejnych pięciu tak pięknych - i pysznych! - lat!
vanilia81
2013/02/14 20:29:54
Wszystkiego naj kochana, brawo za wytrwałość.Kurcze jak ten czas leci ...:)
precelia
2013/02/14 21:13:50
Edytko gratuluję tych wspaniałych i smakowitych 5 lat i życzę kolejnych:)
alohaskarbie
2013/02/16 17:35:36
Witam. Ja jestem dopiero początkującym blogowiczem, wiec moge powiedziec, ze wiem co czułaś, ale pomimo tego, że blogować dopiero zaczełam, Twojego bloga czytam juz jakiś czas. Bo jak jest sie dobrym w tym co robi, to ludzie wejdą i zostaną :) Pozdrawiam
maleslodkosci
2013/02/16 19:18:52
gratulacje :)
Gość: gin, *.flatrate.dk
2013/02/17 19:41:19
Gratulacje i powodzenia w dalszym prowadzeniu bloga :)
mismakuje
2013/02/17 19:54:26
Ja mam mniejszy staż w swoim blogowaniu i zaglądaniu tutaj, ale cieszę się, że jest Przy kuchennym stole. Dziękuję za sałatkę z kurczakiem i porem, za kurczaka w sosie curry z mandarynkami i kilka innych przepisów, które już wykorzystałam. Czekam na następne i życzę radości z gotowania i wytrwałości w pisaniu :)
janiolka
2013/02/18 10:11:58
dobrze, że wytrwałaś :)
Gość: asialc, *.neoplus.adsl.tpnet.pl
2013/02/18 11:31:58
Wszystkiego naj, naj, naj... i wielu tak cudownych, pysznych lat! :-)
gosiab_3
2013/02/18 11:59:58
Edytko- wszystkiego najlepszego!!!! dalszych wspanialych pomyslow i cieplych wpisow :) :)
pozdrawiam cieplutko :)
babaluca1
2013/02/18 21:05:31
oj jak to dobrze, że są na świecie tacy jak Ty - osładzacze codzienności, życzę nam wszystkim wielu lat razem (ale zabrzmiało :), pozdrawiam cieplutko
cuda.wianki
2013/02/19 08:53:24
5 lat w blogosferze to baaaaaaaaaaaaardzo duzoooo! gratuluje Edysiu i zycze wytrwalosci, ktorej mi zwykle brakuje! :-))