sobota, 29 marca 2014

Pasta jajeczna z rzodkiewkami

Jajka, rzodkiewki, szczypiorek. Wiosenna pasta. W sam raz na śniadanie.

 pasta jajeczna z rzodkiewkami

Składniki:
  • 4 jajka ugotowane na twardo
  • 4 rzodkiewki
  • 3 ogórki konserwowe
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka jogurtu naturalnego
  • sól i pieprz
  • szczypiorek

Jajka i rzodkiewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach, ogórki pokroić w niedużą kostkę. Wymieszać z majonezem i jogurtem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posypać szczypiorkiem.

1 komentarz:


  1. kabamaiga
    2014/03/29 11:56:55
    Uwielbiam, a na domowym chlebie to wprost wymarzone śniadanie.
    majanaboxing
    2014/03/29 15:22:25
    O tak, to jest pyszne na śniadanie. :) Lubię .
    Gość: pollyzeczkia, *.dynamic.chello.pl
    2014/03/29 20:25:43
    pycha!! i pachnie wiosną
    luckatwarz
    2014/03/29 20:40:06
    mmmmmmmmmm mniamniuśnie mi zapachniało !!!!!!!!!!!!!
    jolantaszyndlarewicz
    2014/04/05 10:34:46
    Bardzo fajna pasta i wspaniały chlebek:). Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń